twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Recital de pian @ Ateneu Focsani



Avem bucuria de a vă invita miercuri, 21 februarie 2018, ora 19:00, să asistaţi la un recital de pian susţinut de un tânăr artist cu origini focşănene - Ionuţ Diaconu - student în anul II la Facultatea de Interpretare de pe lângă Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, la clasa binecunoscutului maestru în pedagogia şi arta pianistică – Vlad  Dimulescu.

Tânărul artist este câştigătorul Premiului I la ediţia a XII-a a concursului de interpretare “Festivalul Muzicii Maghiare” organizat de Institutul Maghiar “Balassi” din Bucureşti; a obţinut Menţiunea de onoare la Concursul Internaţional “Santa Cecilia” din Porto şi alte premii în competiţii din ţară, dar a susţinut şi recitaluri în sălile de concert bucureştene.

Programul recitalului va cuprinde lucrări de Ludwig van Beethoven, George Enescu, Johann Sebastian   Bach, Serghei Rachmaninov, Franz Liszt şi Tudor Dumitrescu.

Pianul C.Bechstein îşi va îndeplini din nou menirea pentru melomanii focşăneni. Vă asteptăm şi vă dorim audiţie plăcută!