twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Club de Conversaţii în Limba Engleză @ Bibliotecă


Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă adresează invitaţia de a vă înscrie la Clubul de Conversaţii în Limba Engleză  ”UnBlocking English”.

Participarea este gratuită, iar Clubul va avea câte o întâlnire pe săptămână, una adresată adolescenţilor şi cealaltă adulţilor, care au cunoştinţe medii de limba engleză şi care pot susţine o minimă conversaţie în această limbă. Clubul de Conversaţii în Limba Engleză îşi propune îmbunătăţirea acestor cunoştinţe şi sporirea încrederii de a conversa în limba engleză şi este susţinut de către voluntarul Bibliotecii, domnul John Korst, din S.U.A., cel care a donat în anul 2008 un fond important de carte în limba engleză Bibliotecii Judeţene Vrancea.

În perioada 16 noiembrie - 5 decembrie 2017 așteptăm înscrierile celor ce doresc să participe și să converseze în limba engleză cu un vorbitor nativ al acestei limbi. Clubul va debuta în data de joi, 7 decembrie 2017, începând cu ora 17.00, la Centrul de formare al Bibliotecii Județene Vrancea, din strada Maior Gheorghe Sava nr. 4, iar prima întâlnire va fi una de cunoaștere și împărțire pe grupe.

Înscrierile se pot face la sediul bibliotecii sau online, completând formularul de aici.


Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la BIBLIOTECĂ!