twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Auto Sima Beyer va invita la 'Spectacolul brazilor de Craciun'


Auto Sima Beyer Focsani va invita sa luati parte la Spectacolul Brazilor de Crăciun, o acţiune caritabilă prin care vor fi strânse fonduri pentru copiii talentaţi de la liceele şi şcolile din oras. Evenimentul face parte din cele cinci acţiuni caritabile pregătite de fundaţiile „Mereu Aproape“ şi „Dan Voiculescu“ în cursul lunii decembrie.


Prima acţiune din calendarul lunii decembrie a fost denumită „Globurile - Fapte bune“ prin care o mie de globuri pictate de elevii Liceului de Artă din Focsani vor fi distribuite la unităţile de învăţământ din municipiu.

A doua acţiune este Spectacolul Brazilor de Crăciun. Brazii vor fi realizaţi de Casa de modă Valentina, Med Grand Spa, Pandora, Centrul Ella, Florăria Ema, Salon Coquette, Colegiile naţionale „Unirea“ şi „Al. I. Cuza“, Liceul de Artă, Şcoala nr. 9, Centrul „Micul Prinţ“ şi Centrul Şcolar „Elena Doamna“. Prezentarea brazilor va avea loc pe 17 decembrie la Promenada Mall.

Ulterior, pe 21 decembrie 2011, va avea loc licitaţia brazilor în cadrul unui eveniment orgranizat tot la complexul comercial. Pe lista evenimentelor se mai află „Dăruieşte o jucărie-Fă o bucurie“, Expoziţie de icoane pictate de copii de la Centrul de zi Dănuţ, Daruri de la Moş Crăciun.